Donatie portofoons en petten!

Stichting Volksfeesten Overdinkel steunt verkeersregelaars Losser.

De Stichting Volksfeesten Overdinkel (S.V.O) doet bij al haar evenementen in Overdinkel een beroep op de verkeersregelaars. Deze vrijwilligers hebben een grote maatschappelijke rol en zijn onmisbaar in het dorp. Bij evenementen als de Koningsspelen, Paasvuur, maar ook met de intocht van Sinterklaas, carnavalsoptocht, avondvierdaagse en andere dorpsactiviteiten staan de verkeerregelaars er voor uw veiligheid. Daarnaast begeleiden zij ook de activiteiten van alle basisscholen. Verkeersregelaars zijn dus simpelweg onmisbaar!

Onlangs is de V.V.G.L (Vrijwillige Verkeersregelaars Gemeente Losser) opgericht, een samenwerking tussen de verkeersregelaars van Losser en Overdinkel. Als S.V.O. hebben we onlangs een evaluatiegesprek gehad met de V.V.G.L. omtrent hun inzet voor beide kerkdorpen voor de toekomst.

Hieruit kwam tevens naar voren dat de verkeersregelaars dringend behoefte hebben aan extra portofoons en fluorescerende petten. In een eerder stadium heeft S.V.O. de verkeersregelaars in Overdinkel al voorzien van jassen, petten, pionnen en lampen. Omdat S.V.O. het van groot belang vindt dat de veiligheid van bezoekers, maar ook die van de verkeersregelaars zoveel mogelijk wordt gewaarborgd, heeft S.V.O. besloten om 6 portofoons en 15 fluorescerende petten te schenken aan de verkeersregelaars.

De Stichting Vrijwillige Verkeersregelaars Gemeente Losser bedankt De Stichting Volksfeesten Overdinkel van harte voor deze donatie!